Diensten

Brick Island Angling ligt in Athlone, Ierland, aan de oevers van de rivier de Shannon en Lough Ree. Lough Ree is een groot meer van 10.500 hectare en staat algemeen bekend als een van Ierlands belangrijkste vismeren met uitstekende bestanden van snoek en forel.

Bij Brick Island Angling zijn we trots op onze lokale kennis, omdat we hier al ons hele leven vissen. Wij bieden begeleide snoek- en forelvisserij, met visgerei, uitrusting, hengels en aas van hoge kwaliteit.

Al onze visreizen vinden plaats aan boord van onze hypermoderne Tangiri boot, of onze prachtige handgemaakte houten boot, met gebruik van hoogwaardige vistechnologie├źn, waaronder onze visvinder.

Wij voorzien in al uw visbehoeften met groepsreizen of individuele dagtochten, wij garanderen een inzichtelijke reis voor iedereen en een geweldig dagje uit!

Snoekvissen

Ierland is geprezen als een van ‘s werelds beste bestemmingen voor het vissen op snoek en heeft een uitstekende reputatie voor de kwaliteit van het snoekvissen. Sportvissers mogen in Ierland het hele jaar door op snoek vissen.

Snoeken (Esox lucius) zijn de grootste zoetwaterroofdieren en komen veel voor in de Ierse wateren, snoeken leven in bijna elk type zoet water, van koude diepe meren, tot warme ondiepe vijvers tot modderige rivieren.

Snoeken kunnen relatief groot worden,ze zijn te herkennen aan hun langgerekte lichaam, kleine schubben, lange kop, schopachtige snuit en grote bek gewapend met een groot aantal zeer scherpe tanden. De snoek is meestal olijfgroen, met een gele tot witte schakering langs de buik.

Snoek is een zeer gewilde vis onder vissers, die de vis waarderen om zijn kracht en agressiviteit en hard vechtende aard. Het vangen van een grote snoek is de droom van bijna elke visser.

Ons snoekvissen vindt plaats aan boord van onze hypermoderne Tangiri boot, we gebruiken alle moderne methoden van het snoekvissen, inclusief trollen en werpen. Levend aas is in Ierland bij wet verboden. Bij Brick Island Angling passen we onze methoden aan elke situatie aan om de beste resultaten voor al onze klanten te garanderen.

Forelvissen

Ierland is geprezen als een van ‘s werelds meest vooraanstaande visbestemmingen en heeft een uitstekende reputatie voor de kwaliteit van zijn visserij, met forellen die zelfs de meest geduldige vissers kunnen uitdagen. Vissers mogen op forel vissen van 1 maart tot 30 september.

Bruine forel (salmo trutta) komt oorspronkelijk uit Ierland. Gewoonlijk heeft de bruine forel een bruine rug, een bleke buik, lichter gekleurde flanken met zwarte of roodachtige vlekken en roodbruine vinnen, maar hij kan zich camoufleren door zijn huid lichter of donkerder te kleuren om zich aan zijn omgeving aan te passen.

Forel is een zeer gewilde vis onder vissers, het zijn ongrijpbare vissen en maken de jacht veel aantrekkelijker.

Onze forelvisserij vindt plaats aan boord van onze hypermoderne Tangiri boot, we beoefenen alle moderne methoden van forelvissen inclusief trollen en traditioneel vliegvissen. Levend aas is in Ierland bij wet verboden. Onze prachtige handgemaakte houten boot wordt gebruikt voor het traditionele vliegvissen. Bij Brick Island Angling passen we onze methoden aan elke situatie aan om de beste resultaten voor al onze klanten te garanderen.