Home

Brick Island Angling ligt in Athlone, Ierland, aan de oevers van de rivier de Shannon en Lough Ree. Lough Ree is een groot meer van 10.500 hectare en staat algemeen bekend als een van Ierlands belangrijkste vismeren met uitstekende bestanden van snoek en forel.

Bij Brick Island Angling zijn we trots op onze lokale kennis, omdat we hier al ons hele leven vissen. Wij bieden begeleide snoek- en forelvisserij, met visgerei, uitrusting, hengels en aas van hoge kwaliteit.

Al onze visreizen vinden plaats aan boord van onze hypermoderne Tangiri boot, of onze prachtige handgemaakte houten boot, met gebruik van hoogwaardige vistechnologieën, waaronder onze visvinder.

Wij voorzien in al uw visbehoeften met groepsreizen of individuele dagtochten, wij garanderen een inzichtelijke reis voor iedereen en een geweldig dagje uit!

IMG_2016 (1)

Wat wij aanbieden

Snoekvissen

Ierland is geprezen als een van ‘s werelds beste bestemmingen voor het vissen op snoek en heeft een uitstekende reputatie voor de kwaliteit van het snoekvissen. Sportvissers mogen in Ierland het hele jaar door op snoek vissen.

Forelvissen

Ierland staat bekend als een van ‘s werelds meest vooraanstaande visbestemmingen met een uitstekende reputatie voor het vissen op forel. Vissers mogen van maart tot september op forel vissen.

Great fun day out fishing with James at Brick Island Angling. James is a wealth of knowledge when it comes to fishing on the River Shannon and Lough Ree. Top class baits and fishing rods provided. We caught some great trout on the day. Thank you for a great time. We will be back.

 

Aaron

Highly recommend a trip with Brick Island Angling. A very professional service and all the provided equipment was in great condition.

Thomas

10/10 experience. Excellent trip and the boat is in great condition. Great memories made.

Leo

  • Snoekvissen
  • Forelvissen

Lokale kennis

State of the art Tangiri boot en handgemaakte houten boot

Zeer bekwaam en ervaren

Een geweldig dagje uit

Hoogwaardige vistechnologieën, waaronder een visvinder.

Neem contact op

    What Fishing are you interested in?